Oppo smartklokke
Oppos første smartklokke får en kurvet skjerm.

Annonse


Oppo: – Den kurvede skjermen blir en «game changer»

Oppo har vært forholdsvis rause når det gjelder å dele informasjon om kommende produkter.

Et produkt det er knyttet spenning til, er selskapets første smartklokke, som rent utseendemessig ligner veldig mye på Apple Watch.

Skiller seg fra Apple Watch på dette området

Men Oppo har kanskje et ess i ermet. Selskapets Brian Shen hevder på Twitter at klokkens kurvede skjerm og 3D-glass kommer til å bli en «game changer».

Annonse


Får viktig helsefunksjon

Nå skal vi alltids ta slike påstander med en klype salt, men Shen har kanskje et poeng. For hittil har alle smartklokker hatt forholdsvis tykke rammer, Apple Watch inkludert. Ved å ha en kurvet skjerm som strekker seg rundt kantene, kan brukeropplevelsen bli bedre og mer informasjon får plass på skjermen.

Oppo må uansett forberede seg på å bli sammenlignet med Apple Watch, klokkemerket som dominerer markedet. Oppo-klokken skal ifølge ryktene ha flere av de samme funksjonene som Apples produkt. Det inkluderer blant annet EKG-måling.

Avdukes snart?

Opprinnelig var det ventet at Oppo skulle vise frem den nye smartklokken under Mobile World Congress, men messen er som kjent avlyst. Når avdukingen finner sted er derfor ikke kjent.

Kilde:
Mashable

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse