Tesla oppdatering programvare
Etter 1. mai kan du miste flere funksjoner hvis du kjører en gammel programvareversjon.

Annonse


Fra denne datoen har du ikke noe valg

En av fordelene med Tesla er muligheten til å motta over the air-oppdateringer. Dette sørger for at sjåfører kan få nye funksjoner og bedre sikkerhet via programvareoppdateringer som selskapet ruller ut.

Men av ulike årsaker velger enkelte å ikke installere de nyeste oppdateringene.

Det kan for eksempel være på grunn av at Tesla har redusert Autopilot-funksjonen enkelte steder for å operere i tråd med reglementet, eller fordi noen rett og slett ikke liker at Tesla justerer grensesnittet via oppdateringer.

Fra 1. mai

Men snart vil alle Tesla-eiere bli tvunget til å installere nyeste programvare. Flere eiere som kjører eldre programvare mottar nå denne beskjeden fra bilprodusenten:

Annonse


«Tesla-nettverket gjennomgår forbedringer for å øke sikkerheten. For å opprettholde kompatibilitet med og tilgang til tilkoblede bilfunksjoner, vil denne bilen kreve en programvareoppdatering som minst gir versjonsnummer 2019.40.2.3. Hvis bilen ikke oppdateres før 1. mai 2020, vil ikke denne bilen kunne motta over the air-oppdateringer, ha tilgang til Tesla Mobile App-en og tilknyttede funksjoner, eller bruke stemmekommandoer og strømme medieinnhold. Også andre funksjoner som krever tilkobling kan bli påvirket. Vennligst installer den tilgjengelige oppdateringen ved å velge det gule klokkeikonet og velg et passende tidspunkt. Hvis du opplever problemer med å oppdatere, vennligst avtal en servicetime via Tesla Mobile-appen».

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse