rockstar-games-dan-houser
Take-Two ser veldig positivt tilbake på tiden med Dan Houser og hans bidrag til populære spillserier som Red Dead Redemption og Grand Theft Auto.

Annonse


Rockstar Games-medgrunnlegger Dan Houser forlater selskapet

Alle gode ting har en ende, og den tiden ser ut til å være inne for Dan Houser sitt arbeid med store Rockstar Games-prosjekter.

Tok en lengre pause fra arbeidet i fjor

Rockstar Games ble i 1998 opprettet av blant andre brødreparet Sam og Dan Houser som siden den tid har vært tungt involvert i store, vellykkede prosjekter som Red Dead Redemption, Grand Theft Auto og Max Payne-serien.

Opprinnelig tok Houser seg en lengre pause fra arbeidet hos selskapet i fjor vår, noe Take-Two nå bekrefter at resulterer i en permanent situasjon der han forlater selskapet fullstendig. Det kommer ikke mange år etter at den tidligere Rockstar North-toppen Leslie Benzies valgte å avtre og samtidig saksøke selskapet for ubetalte loyalty-summer, men ingenting tyder så langt på at Houser forlater selskapet med noe uoppgjort.

Nyheten om Dan Housers fratredelse innebærer at Sam Houser er den siste veteranen – så langt de kan klassifiseres som dette – som nå er igjen i Rockstar Games. En bør ikke tvile på at selskapet holder stø kurs fremover, men det er klart at spillene deres fremover vil merke mangelen på kreative innslag fra både Dan Houser og Benzies.

Kilde:
GamesRadar

Annonse


Annonse


Annonse