Red-Dead-Redemption-2-Rockstar-Game-Launcher
Red Dead 2-salget tok seg skikkelig opp da det ble tilgjengelig på Steam – kanskje tar utviklerne lærdom av dette i fremtiden

Annonse


Det digitale salget av Red Dead 2 mer enn doblet seg etter Steam-lansering

Rockstar Games sitt ville vesten-eventyr har fått seg litt av en opptur i det digitale salget etter at Red Dead Redemption 2 ble tilgjengelig på Steam, ifølge opplysninger fra SuperData som har laget en rapport for markedet for digitale spill.

Mer enn fordoblet etter svake Epic Games-salg

Av rapporten deres går det frem at salget av Red Dead Redemption 2 mer enn doblet seg da Rockstar lanserte det på Steam.

Før Steam-lanseringen kunne man blant annet skaffe det på Rockstar sin egne launcher, men rapporten tyder altså på at mange unnlot å kjøpe den utenfor Steam – så de belaget seg på å vente de ukene det tok.

I rene tall utgjorde det 406 000 solgte eksemplarer i november mens det økte til over én million i desember kort tid etter at det lanserte den 5. desember på Steam. Det var en solid opptur for Rockstar som ukene i forveien måtte akseptere svake salg som særlig skilte seg ut på Epic Games Store.

Annonse


SuperData har også interessante tall fra Grand Theft Auto V som i desember hadde sin beste salgsmåned siden desember 2017, i stor grad takket være sterkt rabatterte priser på nesten samtlige plattformer.

Valgte du å kjøpe spillet med en gang, eller ventet du til Steam-lansering?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse