inupathy-hund
Inupathy skal gjøre det lettere å vite hvordan hunden din har det takket være en innebygget prosessor, pulsklokke og LED-lys.

Annonse


Dette tilbehøret skal avsløre hundens humør

Om du føler i blant at du har vansker med å tolke hundens atferd så kan dette beltet være til hjelp. Et selskap som heter Inupathy har nemlig utviklet et slags tilbehør som festes rundt hunden og gir indikasjoner på dyrets humør.

Vurderer folkefinansiering

Enheten er utstyrt med en pulsklokke, prosessor og en liten skjerm med LED-lys, og kommer i fem ulike størrelser som skal kunne passe for alt fra chihuahuaer til sanktbernhardshund. For å avgjøre hundens humør så analyseres dyrets ulike tilstander, der det basert på denne informasjonen dannes et bilde av hva slags humør en hund er i til enhver tid.

LED-lyset markerer for ulike tilstander, der grønn betyr avslappet, regnbue betyr glad og rød indikerer at hunden er stresset. Det finnes en medfølgende applikasjon som supplerer med flere detaljer.

Det er ikke kjent når Inupathy blir mulig å anskaffe, men selskapet melder at de vurderer en innsamlingsaksjon i fremtiden.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse