tesla-model-y
Bilen antas å være en Performance-utgave takket være de røde kaliperne man ser klart og tydelig.

Annonse


Ny video viser Performance-modellen av Tesla Model Y under kjøretest på motorveien

Tesla Model Y blir stadig et mindre sjeldent syn på amerikanske veier ettersom vi har kommet over en rekke videoer og bilder som viser den kommende bilen ute i det fri.

Den ferskeste videoen derimot viser det vi hittil kan tenke oss at er den mest avslørende.

Designjusteringer fra fabrikk – ja takk!

Videoen er publisert av Daily Night Society på YouTube og viser det vi antar – basert på de røde kaliperne – er en Performance-variant av Model Y. Observasjonen er gjort i Washington av alle steder, ulikt tidligere observasjoner som stort sett har vært på steder der Tesla har hatt tilhold med produksjonslokaler og hovedkarter.

Model Y i Performance-utgave er annonsert av Tesla til å kunne gjøre unna null til (nesten) hundre kilometer i timen på 3,5 sekunder. Én fullopplading skal gi rekkevidde på 450 kilometer.

Annonse


En interessant observasjon er at bilen over, sammen med de fleste andre Model Y som er observert hittil, har fått sølvdetaljene dekket til med svart – dette inkluderer dører og vinduslister blant annet. For mange preger dette bilens utseende svært positivt, og det spekuleres i at Tesla for Model Y gjør denne modifikasjonen til et fabrikkalternativ når man kjøper bilen.

Andre gode Model Y-nyheter midt i det hele er at leveringene forsøkes fremskyndt av Tesla, som ifølge en Deutsche Bank-rapport fra desember kan skje allerede tre måneder fra nå.

Kilde:
Electrek

Annonse