Model-Y-Side-Blue-levering-forste-kvartal-2020

Annonse


Tesla Model Y ankommer tidligere enn forventet, ifølge Deutsche Bank

Ifølge den tyske storbanken Deutsche Bank så kommer leveransene av Tesla sin kommende Model Y allerede til å skje i det første kvartalet av 2020. Om denne informasjonen stemmer så betyr det at de første kundene kan få tak i bilen omtrent fire måneder fra nå av, på det meste.

Tesla-sjefen pekte mot sommer for de første leveringene

På sett og vis er dette noe sammenfallende med Tesla-sjefens bemerkninger under presentasjonen av regnskapet for tredje kvartal i år, der Musk kunne fortelle at de lå foran tidsskjemaet. Helt spesifikt kunne de vise til sommeren 2020 for leveringer, der de først hadde siktet seg inn på høsten 2020.

Estimatet fra storbanken er basert på opplysninger den tyske banken har innhentet fra deleleverandører til Tesla. Med bakgrunn i det relativt store spriket i bankens informasjon og Teslas egne prognoser så er det greit å ta opplysningene med en klype salt.

Det spekuleres også i at de aller første enhetene som leveres i første kvartal 2020 er eksemplarer som skal til Tesla-ansatte og insidere ellers, noenlunde likt det som var tilfellet med Model 3.

Kilde:
Electrek

Annonse