Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Du skal få en ny oppdatering på Tesla-en din før jul. (Ill.: Tesla )

Musk med «julegave» til Tesla-eiere – lover sniktitt på etterlengtet funksjon

Får også tilgang til et nytt spill.

For noen måneder lanserte Tesla en gigantisk oppdatering som sørget for bringe både Netflix, YouTube og spillet Cuphead til selskapets biler.

Stardew Valley

Nå avslører Elon Musk, via Twitter, at det er en «julegave» på vei til Tesla-eiere. Juleoppdateringen inneholder blant annet farming-spillet Stardew Valley, men det er slett ikke den mest spennende delen av oppdateringen.

«Sniktitt»

Musk lover nemlig en «sniktitt» på Teslas «Full Self-Driving»-funksjonalitet. Testingen av denne funksjonaliteten, som altså skal gi Tesla-ene fullstendig selvkjørende egenskaper, begynte for Tesla-ansatte i fjor.

Den frittalende Tesla-sjefen, som ofte er svært ambisiøs i sine tidsestimater, har hele tiden lovt at funksjonen kommer til kunder i år. Det er knyttet stor spenning til hvorvidt Tesla klarer å holde dette løftet, men nå ligger det i hvert fall an til at kunder, som allerede har bestilt «Full Self-Driving»-pakken, får en sniktitt før året er omme. Hva denne sniktitten innebærer gjenstår å se. Er funksjonen geografisk begrenset? Tidsbegrenset? Eller er det bare en grensesnitt-oppdatering som viser deg hvilke muligheter du får tilgang til senere?

Hva tror du? Fortell oss i kommentarfeltet.

Kommer om noen dager

På Twitter skriver Musk at oppdateringen «trenger noen flere dager med validering». Oppdateringen lanseres bredt etter en periode med early access, opplyser Tesla-sjefen.

Kilde:
TechCrunch

Stikkord: Elon Musk, full self driving, fullstendig selvkjørende, oppdatering, stardew valley, tesla