teslarevenge
Igor Kolovrat, en av personene bak demonstrasjonen, filmer blokkeringen av bensinpumpene etter at Tesla-eiere i distriktet fikk nok av blokkering av elladestasjoner.

Annonse


Slik slo elbil-eiere tilbake mot bensinbiler som blokkerer ladestasjoner

Det er personer der ute som ikke liker elbiler, og Tesla spesielt.

Lut lei blokkering av ladestasjoner

Hva som er årsaken til dette kan bare de svare på, men det er et faktum at for mange Tesla-eiere opplever at vandaler skraper opp lakken med bilnøkler (derfor implementerte Tesla “Sentry Mode”) eller er ufine på veien mot personer som velger noe annet enn hva de selv foretrekker.

En annen svært beklagelig trend er at bensinbil-eiere ofte parkerer slik at de blokkerer for el-ladestasjoner, enten fordi de ikke ser skiltene, rett og slett ikke bryr seg, eller enda verre: ønsker å ta en slags malplassert hevn.

Alt dette kokte over for en Tesla-klubb i Kroatia som aksjonerte mot en bensinstasjon ved å parkere foran pumpene og på den måten blokkere for bensin-kundene.

Annonse


Du kan se stuntet på Facebook.

–  Ikke for å trakassere

Igor Kolovrat er en av personene bak protesten, og han forklarer stuntet slik:

“Elbilens hevn! Slik tar det seg ut når du ikke har noen annen løsning for å understreke problemet med å sperre ladestasjoner for EV-er, enn å sperre bensinpumpene med elektriske kjøretøy. Demonstrasjonen varte i seks minutter, og det var ikke vår intensjon å trakassere noen, men å påpeke det faktum at elektriske kjøretøyer er her, og deres positive innvirkning på samfunnet er her for å bli.”

En annen av personene som støttet stuntet håper å endre lovverket i landet slik at politiet har mulighet til å gi bøter eller taue bort biler som blokkerer for ladestasjonene.

Har du opplevd de samme problemene som elbileier?

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse