Her blir hun tatt på fersken mens hun vandaliserer Teslaen

Skjermbilde 2019-04-01 kl. 17.47.21
Hun trodde at ingen så henne. Lite visste hun om at Tesla-en gjorde videoopptak av vandalismen.

Sentry Mode er en sikkerhetsmekanisme som varsler Tesla-eieren dersom noen for eksempel forsøker å bryte seg inn i bilen.

Skrapet opp bilen med nøklene

Nå har funksjonen nok en gang demonstrert sin egen nyttighet: en kvinne som vandaliserte en Tesla-bil er nå arrestert etter at video av hendelsen ble fanget gjennom Sentry Mode.

Bilens eier, Rafael Santoni hadde heldigvis skrudd på Sentry Mode, slik at gjerningspersonen ble kunne bli tatt på fersken.

Annonse

Ble brukt som bevis

Kvinnen i videoen brukte sin egen nøkkel for å skrape opp dørene på bilen. Totalt ble det gjort skade verdt 900 dollar.

Videoklippet ble brukt som bevis da mannen anmeldte forholdet til politiet. Kvinnen endte opp i arresten.

Se video av hendelsen her:

Tesla selv beskriver Sentry Mode slik: 

«Når den er skrudd på, går Sentry Mode inn i en «Standby»-modujs. Systemet bruker, slik som mange andre hjemmealarmsystemer, kameraer for å oppdage potensielle trusler. Hvis en minimal trussel oppdages, slik som at noen lener seg mot bilen, skrus Sentry Mode over til en varselstilstand. En melding vil vises på touchskjermen og varsle om at kameraene spiller inn video. Hvis en mer alvorlig trussel oppdages, slik som at noen knuser et vindu, skrus Sentry Mode over til en alarm-modus. Dette aktiverer bilalarmen, øker lysstyrken på displayet i midten og spiller musikk på maks volum fra bilens lydsystem».

 

Kilde:
Electrek

Annonse
Annonse