sonyplaystationnow
Er man Playstation-storkunde opplever kan man komme til å oppleve problemer med å spille spill man allerede har betalt for.

Annonse


Playstation-kaos: mister spillene de har betalt for

Playstation-kunder opplever at de mister tilgang til spill, selv titler de har betalt for.

Sony ødelegger for Playstation Now-kunder

Playstation Store er et litt av et kaos nå, for Playstation Now, abonnementstjenesten som gir tilgang til en rekke spill ved å betale per måned, ødelegger for kundene som opplever å hverken kunne få lov å laste ned gratis-spill, i tillegg til at flere spill faktisk er umulig å handle.

Problemene oppstår ofte om spillet var tilgjengelig på Now først, for deretter å bli gjort tilgjengelig på Plus-tjenesten.

Nektes GTA V

Det er flere problemer med tjenesten og en rekke ulike scenarioer, men dette er en av dem som forklart på Reddit:

Annonse


“En kunde meldte seg på Playstation Now, lastet ned og spilte GTA V, meldte seg så av Now og handlet GTA V til odel og eie, men så oppstod problemet: spilleren fikk melding om at lisensen ikke kunne verifiseres.”

Med andre ord: nå har kunden hverken tilgang til spillet via Playstation Now eller som nedlastet spill kjøpt og betalt og lastet ned på konsollen.

Spillere ønsker å sikre seg spillet før de går ut på dato på Now, ved å handle tittelen i stedet, men det kan by på store problemer. Bilde: Sony.

Også med Plus er det problemer i kombinasjon med Now

Et annet problem er de som er stor-kunder og betaler for både Now og Playstation Plus.

Da kan man erfare, som med spillet Steep, at når Now-abonnementet utgår, og man melder seg på Plus så får man beskjed om at alle crossover-spill er fjernet. Brukeren får så beskjed om å melde seg på Now igjen, men til ingen nytte: spillene er borte.

Har du opplevd en eller flere av disse problemene?

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse