OnePlus 8 Lite
OnePlus har ikke lansert en mellomklassemodell siden OnePlus X i 2015.

Annonse


OnePlus kan gjøre overraskende comeback

OnePlus 8-serien forventes å komme i løpet av første halvdel 2020. I tillegg til at selskapet jobber med en OnePlus 8 Pro-modell, kommer også selskapet med sin første mellomklassemobil siden OnePlus X i 2015 – det melder 91Mobiles.

Les også: Er dette OnePlus 8?

Rimeligere OnePlus 8-modell

Ifølge nettstedet kan OnePlus introdusere en OnePlus 8 Lite-modell som plasserer telefonen i en mer rimelig prisklasse. Selskapet har de siste årene kun fokusert på flaggskip-modeller.

Sammen med @OnLeaks har 91Mobiles produsert en 360-gradersvideo som demonstrerer designet på telefonen:

Annonse


«Punch hole»-kamera, USB-C, men ingen hodetelefon-inngang

Videoen avslører at OnePlus 8 Lite, eller hva den nå enn kommer til å hete, har en helt flat skjerm med et «punch hole»-kamera på midten og et rektangulært kameraoppsett på baksiden. Oppsettet består av to kameraer og flere sensorer. Telefonen har selvfølgelig også et selfiekamera. I tillegg får telefonen en USB-C-port på bunnen.

Merk deg at modellen ikke har noen hodetelefon-inngang.

OLED med innebygd fingersensor

Som 90Mobiles påpeker ligner telefonen både på Samsungs kommende Galaxy S11, Note 10 Lite og Galaxy A91. Nettstedet anslår at skjermen er på enten 6.4 tommer eller 6.5 tommer.

Basert på informasjon fra @OnLeaks får OnePlus 8 Lite en fingersensor innebygd i skjermen, noe som også betyr at telefonen får et OLED-panel.

Men snakker vi her om et 90Hz-panel, eller går OnePlus for noe lavere ettersom dette er en mellomklassemobil?

Kilde:
91Mobiles

Annonse