Giantwaffle
Andrew Bodine ofret søvnen for å slå verdensrekorden.

Annonse


Satte ny verdensrekord: Strømmet 19 timer hver dag i 30 dager på rad

Andrew «GiantWaffle» Bodine var fast bestemt å slå den gamle rekorden på 569 timer. Og det klarte han: I går kunne han endelig avslutte det 30 dager lange prosjektet.

I hele november strømmet han spill via Twitch i 19 timer hver eneste dag. Det betyr at han totalt strømmet i 572 timer, noe som holdt til ny rekord.

For å ikke gjøre forsøket mer helseskadelig enn nødvendig fikk Bodine ta seg pauser innimellom, stort sett for å sove. Spillentusiasten hadde forberedt seg på rekordforsøket i månedsvis. Den viktigste forberedelsen var å justere døgnrytmen.

Annonse


Rekordholderen: – 100 prosent verdt det

Bodine spilte flere nye spill, men også noen eldre klassikere. Han var innom både Red Dead Redemption 2, Rocket League, Rainbow Six Siege, Escape From Tarkov, Luigi’s Mansion 3 og ikke minst Death Stranding.

– Det var 100 prosent verdt det i mine øyne. Antall seere eksploderte gjennom hele måneden. Akkurat nå ligger jeg 4 til 10 ganger over min normale statistikk, sier Bodine ifølge Kotaku.

Han innrømmer at et slikt eksperiment ikke er sunt.

– Det er helt åpenbart og jeg er fullstendig klar over det. Men når man setter det litt i perspektiv, så innser man at mange prøver å slå rekorder og presse seg selv til grensen av hva som er sunt. Det er ikke enkelt og det skal ikke være enkelt, sier Bodine til nettstedet.

Like etter at det ble kjent at GiantWaffle satte ny rekord, kom nyheten om at en annen strømmer hadde gjennomført et enda tøffere prosjekt. Den tyske spilleren «Seansstream» strømmet spill i 595 timer på 30 dager.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse