Motorola-Razr
Motorola Razr er tilbake i en kraftig modernisert utgave med en OLED-skjerm du kan brette.

Annonse


Ikoniske Razr fra Motorola gjør comeback med OLED og en overraskende pris

Med rene rykteflommen bak seg de siste par månedene så visste vi at det var noe på gang hos Motorola, og man regnet med at det gjaldt det som nærmest har fått ikonstatus i mobilverden, flipptelefonen Razr.

To skjermer

Nå har Motorola avslørt nye Razr, og den kan fortsatt flippes – til tross for en heldekkende skjerm i OLED. Skjermen måler 6.9-tommer, og innmaten består av en Qualcomm Snapdragon 710 og 6GB minne. På utsiden finner du i tillegg til hovedskjermen en mindre glasskjerm i OLED på 2.7-tommer som benyttes for anrop, meldinger og visning av varsler.

Hovedskjermen har et størrelsesforhold på 21:9.

Motorola Razr 4

Designet er altså svært likt den originale Razr som i sin tid var et av de mest populære. Den er modernisert og har nå en lomme øverst som rommer frontkamera og høyttaler.

Annonse


Kameraet har funksjoner en setter pris på i 2019: både nattmodus og portrettmodus er tilgjengelig, og Motorola har på plass AI-elementer som skal gjøre bildene dine bedre.

Motorola skriver dette i en pressemelding:

“Den nostalgiske motorola razr kombinerer stil og håndverk på en ny måte. Det ytre skallet bruker premium rustfritt stål og 3D Gorilla Glass som gir beskyttelse, samtidig som telefonen føles eksklusiv i hånden. I likhet med den originale RAZR er nye motorola razr slank og glatt, og bruker harmonerende farger og materialer for å skape et sømløst design.”

Like tilfredsstillende som originalen

Under førsteinntrykkene er det flere som har påpekt at hovedskjermen er jevn hele veien når telefonen er brettet ut, i motsetning til eksempelvis Samsung Galaxy Fold der man finner en slags skramme langs brettemekanismen.

Motorola er bestemt på at det er tatt forholdsregler og tiltak for å sørge for at den ikke skal gå i stykker særlig enkelt.

Det meldes at klappingen av telefonen skal være like tilfredsstillende som på den originale. I tillegg skal det visstnok være en Retro Razr-modus på plass som gir deg grensesnittet på den originale telefonen fra rundt 2004.

Også var det pris og tilgjengelighet da: Motorola skriver at telefonen blir tilgjengelig i utvalgte markeder i Europa i januar 2020, inkludert Sverige og Danmark. Norge nevnes altså ikke, så her må vi krysse fingrene for at telefonen blir tilgjengelig her til lands.

Prisen skal ligge på 1499 dollar, noe som tilsvarer rundt 14 000 norske kroner – en ganske høy pris å betale for relativt beskjedne komponenter i 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=FC5FcfZf7xw

Hva synes du om nye Razr – en verdig oppfølger?

Kilder:
Motorola pressemelding
Wccftech

Annonse