google-pixel-xl-5dc2915426627
Google Pixel mottar én siste sikkerhetsoppdatering i desember. Etter det regner vi med at det er slutt, med mindre Google kommer over noe kjempekritisk.

Annonse


Google er ikke helt ferdige med denne likevel – du får én siste oppdatering

I går kunne vi skrive at originale Pixel og Pixel XL er utelatt fra listen med telefoner som får sikkerhetsoppdateringen nå i november. Dette var ventet ettersom Google har et prinsipp om to års vanlige oppdateringer og tre års sikkerhetsoppdateringer for nye produkter, og for originale Pixel skulle dette i prinsippet ha betydd at septemberoppdateringen burde blitt den siste.

Ikke en falsk alarm denne gangen

Den gang ei: Google ga ut en sikkerhetsoppdatering i oktober, og nå meldes det at Pixel-eiere også får nok en stor oppdatering. Google skal nemlig gi ut endringene i november og desember, samlet i én oppdatering. The Verge skriver at oppdateringen først blir tilgjengelig i desember.

Og for denne gang bekreftes det at desemberoppdateringen vil bli det aller siste tilfellet med støtte fra Google for modellene det er prat om.

Det er neppe første gang at Google tilbyr mer enn de har lovet for produktene sine. Selv om Pixel og Pixel XL som nevnt over ble lovet to år med Android-oppdateringer, så valgte de å trosse dette når de rullet ut Android 10.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse