apple-ar-briller-valve
Apple får ifølge DigiTimes hjelp fra Valve med lansering av AR-brillene. Nøyaktig hva de bidrar med er ukjent.

Annonse


Apple får uventet hjelp av Valve med AR-briller

Fra før har vi informasjon om hvordan det er å se gjennom Apples kommende AR-briller sammen med indikasjoner om at disse lanseres andre halvdel i 2020. Nå går det frem av en ny rapport at selveste Valve har kommet inn i bildet for å hjelpe giganten med lanseringen av brillene.

Usikker rolle i prosjektet

Det er DigiTimes som melder fra om nyhetene. Apple skal ha gått i partnerskap med Valve for å kunne lansere brillene ut i andre halvdel av 2020, uten at det er spesifisert nøyaktig hvilken rolle det amerikanske spillutviklerselskapet har i prosjektet.

Valve nevnes i noenlunde samme kontekst som Apples øvrige partnere med AR-brillene – taiwanske Quanta Computer og Pegatron. Førstnevnte står oppført med ansvaret for å leverte 16-tommers MacBook Pro til Apple sent i 2019. Med AR-brillene er det ventet at disse to selskapene står for produksjonen.

Kode funnet i iOS 13

AR-satsingen til Apple har en stund vært et tema, og interessen rundt dette har ikke dabbet av etter at det ble funnet kode iOS 13 og Xcode 11 som begge tydet på at Apple faktisk jobber med et VR-hodesett av noe slags.

Annonse
Relatert til selve nyheten om at Valve er delaktig i Apples AR-planer så kan det være greit å ta informasjonen med en klype salt. Historisk har det forekommet at DigiTimes ikke har vært altfor presise med Apple-spådommene sine.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse