applearglasses
Skal du handle Apple-brillene med AR som lanseres neste år? Hva tror du de vil kunne levere?

Annonse


Super-analytikeren: – Apple-brillene kommer allerede tidlig neste år

Masseproduksjonen av Apples AR-briller starter allerede julen i år, det melder Ming-Chi Kuo, superanalytikeren som nesten alltid vet hva Apple gjør bak de aller mest sikre dørene.

Vi fikk først nyss om AR-brillene i november 2017, så når produktet lanseres har det trolig vært under aktiv utvikling i minst fire år da Apple trolig klarte å holde det hemmelig en stund før det lekket.

Andre kvartal 2020

Det betyr ifølge Kuo at brillene kommer på markedet allerede tidlig neste år, nærmere bestemt andre kvartal. Dette etter at han først spådde en senere lansering. Interessant.

Visstnok skal Apple samarbeide med andre merkevarer om brillene (som med Apple Watch), mens hovedchassiet i hovedsak skal produseres av Changying Precision.

Annonse


Digitimes, som vi har sluttet å bruke som kilde grunnet lav pålitelighet, rapporterte forrige måned at Apple hadde gitt opp hele prosjektet, men så dukket det opp kode i Xcode 11 og iOS 13 som bekreftet det motsatte:

Fungerer mot iPhone som en Apple Watch

Som med selskapets klokke-serie må brillene parres mot en iPhone (er det derfor 11 Pro Max har ekstra god batterilevetid?) som vil behandle data, nettverk og posisjonen til brukeren, ifølge Kuo. Brillene kjører Apples nye rOS, (“reality Operating System”)

Dette gjør det også mulig å produsere lettere briller enn om man skulle ha stappet dem med all maskinvaren.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse