Tesla oppdatering
Tesla-eiere får snart en ny oppdatering som gir bilen bedre ytelse.

Annonse


Tesla-oppdatering øker ytelsen

Da Tesla la frem sine tall for tredje kvartal 2019 ble det hintet til en kommende oppdatering som skal øke bilens ytelse.

5 prosent bedre ytelse

Nå rulles denne oppdateringen ut. Sjåfører som installerer oppdateringen skal få omtrent fem prosent høyere ytelse.

Optimalisert motorkontroll skal være årsaken til ytelsesforbedringen, som blant annet resulterer i bedre akselerasjon og generelt høyere ytelse. Oppdateringen ventes å påvirke de ulike modellene på forskjellige måter.

«Automatic Navigation»

Under ovennevnte presentasjon av kvartalstall hevdet Tesla-toppsjef Elon Musk at oppdateringen også vil øke rekkevidden og ladehastigheten. Men ikke bare det: oppdateringen bringer også med seg et par nye funksjoner, Automatic Navigation inkludert.

Annonse
Dette er en funksjon som sørger for å velge en «sannsynlig» rute for deg når du setter deg inn i bilen. Dette systemet baserer seg på hjem/jobb-adressen din og kalenderen din. Så dersom du har en time hos legen, og dette er plottet inn i kalenderen med adresse, vil bilen automatisk kunne gi deg veibeskrivelsene når du setter deg inn i bilen.

«Planlagt Avgang»

Tesla skriver følgende om sin nye «Planlagte Avgang»-funksjon:

«Det er nå enklere å få bilen din komfortabel og klar til å kjøre med «Planlagt Avgang» (Scheduled Departure). For en hvilken som helst lokasjon (f. eks hjem) kan du plugge inn bilen din og velge en tid for når du vil at den skal være klar til å kjøre. Når du har spesifisert en tid, vil bilen planlegge ladingen slik at den blir ferdig før toppen av elektrisitetskostnadene begynner (kl seks om morgenen), og vil redusere energikostnadene og forsikre konsekvent regenerativ bremsing og ytelse. Klimakontroll starter også automatisk slik at førerhytten er komfortabel på avgangstiden».

Funksjonen erstatter «Smart Preconditioning» og aktiveres ikke før batterinivået er på minst 20 prosent.

Oppdateringen ventes å nå Tesla-eiere i løpet av de kommende ukene og noen skal allerede ha fått den.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse