Apple TV-appen tilgjengelig for et hav av nye mennesker, nå er den tilgjengelig på Amazon Fire TV

amazon-fire-tv-apple-tv

Amazon har på samme måte som Roku i samarbeid med Apple endelig introdusert støtte for TV-applikasjonen deres på sine produkter.

Kommer akkurat tidsnok

Om du har Fire TV Stock, Fire TV Stick 4K eller Fire TV Stick Basic Edition så skal du nå kunne bruke Apples film- og serietjeneste til å strømme innhold. Det kan også være greit at støtten nå kommer på et passende tidspunkt i det man snart ser lanseringen av Apple TV+ der selskapet vil tilby originalt innhold i form av serier og filmer med lanseringstidspunkt 1. november.

Tjenesten vil koste 59 kroner i måneden og kommer med et syvdagers gratis prøveabonnement – her kan du lese mer om Apple TV+.

Annonse

Tilgjengelig i Amazon Appstore

Amazon forteller også at applikasjonen snart blir å finne på både første- og andregenerasjons Fire TV Cube samt tredjegenerasjon Fire TV-dongle og smart-TV-er fra Toshiba og Insignia som er Fire TV-klarert. MacRumors skriver at første- og andregenerasjon Fire TV eller Fire TV Stick ikke får støtte for Apple TV-appen.

Applikasjonen finner du i Amazon Appstore. Gi oss gjerne en tilbakemelding om du eventuelt sliter med å finne frem, noe som kan skyldes regionsperrer.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse