Pixel-4-camera-1480x808

Annonse


Google mener de har en god forklaring på manglende filming i 4K/60FPS på Pixel 4

Annonseringen av Pixel 4 og Pixel 4 XL markerte første gang i historien at Google brukte et flerkamera-oppsett på baksiden av deres smarttelefoner, noe som sammen med Googles tidvis overlegne programvare for fotografering legger opp til store muligheter for deg som er interessert i foto- og videoopptak.

Skuffer på flere områder

Til å begynne med fikk Google refs for å kuttet ut støtten for gratis og ubegrenset lagring av fulloppløste bilder gjennom Google Photos for Pixel 4-eiere, noe som for tidligere Pixel-telefoner har vært en viktig fordel.

I kombinasjon med at man er begrenset til en maksimal lagringskapasitet på 128GB på Pixel 4 så er det ikke utenkelig at dette anses som en stor ulempe for potensielle kjøpere, men nå har det dukket opp nok en ulempe som for noen kan være dråpen som får begeret til å renne over.

Begrenset til 4K/30FPS

På sosiale medier er det nemlig brukere som klager over at telefonen ikke kan gjøre opptak i 4K-kvalitet med 60 bilder per sekund, noe de nærmeste konkurrentene allerede tilbyr.

Annonse


Google har sett behovet for å gi en forklaring på dette: selskapet mener at de fleste brukere filmer i 1080p slik at de fokuserer på denne modusen fremfor å aktivere muligheten for 60 bilder i sekundet som potensielt “kan bruke opptil en halv gigabyte i minuttet”.

Av ordlyden høres det ut som få ting holder Google fra å innføre en slik mulighet dersom de ønsker, slik at det ikke er utenkelig at det blir tilgjengelig i en fremtidig programvareoppdatering.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse