iphone-4k-videokvalitet-11-pro

Annonse


Denne innstillingen må du endre kjapt for å gå fra potetkvalitet til 4K!

Om du er ny til iPhone-universet eller rett og slett ikke har tatt deg bryet med det før så kan det være lurt å gjøre dette til et av de første aktivitetene du foretar deg etter å ha lest dette.

Endres raskt i innstillingene

Apple har en vane med å sette standardinnstillingene for kameraegenskapene noe lavere enn det telefonene er kapable til, i stor grad fordi videoopptak opptar svært mye lagringsplass jo større krav du stiller til opptakskvaliteten.

For å endre på dette i et ledd for å få bedre kvalitet på videoopptak så henvender du deg til Innstillinger, deretter Kamera også justerer du kvaliteten under “Ta opp video“.

Særlig med årets iPhone-generasjon kan dette gjøre seg ekstra gjeldende med tanke på implementering av proffkameraegenskaper.

Annonse


Et hett tips er for øvrig å benytte den noe mildere 4K med 30 bilder i sekundet fremfor 60 bilder i sekundet. Flere melder at denne innstillingen i tillegg til å bruke langt mindre oppbevaringsplass, også tar hensyn til at du kan leke deg rundt med bytting av front- og hovedkamera under filming.

Her er ulempen

Naturligvis er det en stor ulempe til denne endringen ved at du vil bruke mye mer lagringsplass ved bruk av høyere kvalitet.

Om du har utvidet lagringsplass på telefonen din så burde ikke dette spille en like stor rolle, men uansett så finnes det måter å forbigå dette på, enten ved bruk av utvidet iCloud-lagringsplass eller andre skytjenester for lagring, med eksempler gitt i Google Photos og OneDrive.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse