riot-games-league-of-legends-mobil-konsoll-wild-rift

Annonse


League of Legends til konsoll og mobil i 2020

Riot Games har annonsert at det svært populære spillet deres vil lanseres på mobile enheter og konsoll tidlig i 2020. League of Legends vil også på disse enhetene være gratis å spille, med 40 karakterer fra start og flere som implementeres etterhvert.

Startet med blanke ark

Spillet kommer i form av “Wild Rift” og konsollene som er med på festen er hittil ikke spesifisert.

League of Legends: Wild Rift skal være utviklet fra grunnen av til mobil og konsoll med nyutviklede modeller og animasjoner uten at det skal gå på bekostning av spillets kjerne slik man kjenner det om man har vært bort i PC-utgaven.

Riot skriver at de ikke ønsket å lage en port-utgave direkte fra PC-versjonen som et ledd i å gjøre opplevelsen mer egnet for plattformen du bruker. Riot sier også at de undersøker mulighetene for kryssplattformspilling med mobil og konsoll.

Annonse


Vil belønnes for tiden du har brukt på PC

Dessuten påpeker de at tingene du har åpnet på PC-versjonen av spillet ikke vil overføres til Wild Rift, men at du vil belønnes for tiden du har brukt på PC. De vil gå nærmere i detalj på dette i 2020.

Etter planen lanseres spillet globalt innen slutten av 2020, mens konsollversjonen kan komme noe senere, ifølge Wccftech.

Kilde:
Wccftech