Microsoft Bluetooth Keyboard
Microsoft introduserer nye taster i to nye tastaturer.

Annonse


4 nye produkter Microsoft ikke fortalte deg om i går

I går slapp Microsoft katta ut av sekken og avslørte Surface Pro 7, Laptop 3, en ARM-basert Pro X-enhet, Surface Neo og mer.

Det ble ikke plass til alt i arrangementet, som varte i underkant av to timer. Selskapet slipper også nye tastatur og mus-modeller, viser det seg.

På Microsofts nettsider er produktene ganske bortgjemte, men Twitter-brukeren og lekkeren WalkingCat har funnet dem.

Alle produktene som nevnes i denne artikkelen lanseres 15. oktober, ifølge Microsoft. Vi har dessverre ikke fått bekreftet den norske prisen eller lanseringsdatoen enda. Vi oppdaterer denne saken så snart vi vet mer.

Annonse


Bluetooth-tastatur

Et nytt Microsoft Bluetooth Keyboard kommer. Denne jobber over den nye Bluetooth 5.0-standarden, men det mest interessante er at tastaturet inneholder Office-tasten, som vi har skrevet om tidligere. Office-tasten erstatter den gamle «Meny»-tasten som befinner seg til høyre for den høyre alt-tasten. Tastaturet har også en eget emoji-tast.

To AAA-batterier sørger for å gi liv til tastaturet og det skal visstnok kunne vare i to år før batteriene må byttes ut. Prisen? 49.99 dollar.

Ergonomisk tastatur

Som navnet tilsier skal Microsoft Ergonomic Keyboard være et behagelig tastatur. Det er kablet, kommer kun i svart og koster 59.99 dollar. Merk at også dette tastaturet kommer med en dedikert Office 365-tast samt emoji-tast.

Trådløs mus

Nå slipper Microsoft flere ny muser. Den ene, Microsoft Bluetooth Mouse, kobles til PC-en med Bluetooth 5.0 og kjøres av utskiftbare AA-batterier som ikke er oppladbare, men som skal gi opptil 12 måneders batteritid. Koster 19.99 dollar.

Den kommer i fargene mint, pastellblå, fersken og mart svart.

Ergonomisk mus

Microsoft slipper også en ny mus kalt Microsoft Ergonomic Mouse. Det er en kablet USB-A-mus med to knapper som kan tilpasses. Denne kommer i svart og koster 39.99 dollar.

Det lanseres også flere fargevarianter av Arc-musen. Disse koster 79.99 dollar.

Kilde:
Windows Central

Annonse