nintendo-switch-lite-drift-kontroller

Annonse


Katastrofe: Nintendo kan ha gjort denne tabben med Switch Lite også

Du er kanskje godt kjent med drifteproblemene med Switch-kontrollere om du har hatt med disse å gjøre. Mange Nintendo-tilhengere og flere medier måtte snakke høyt og lenge om den irriterende feilen før Nintendo endelig innså at de måtte vise mer ansvar – og snudde i saken, med tilbud om å reparere påvirkede Joy-cons gratis.

Plages av drifting to dager etter kjøp

Uten grunn er det derfor ikke at man har fryktet at den samme feilen skal prege nye deres nye håndholdte konsoll, Switch Lite som ikke har avtagbare kontrollere.

Man ville gått ut fra at Nintendo har tatt et ekstra stort hensyn for å motvirke “drifting” på denne, men nå sirkulerer en video som tyder på at det kanskje ikke er tilfellet likevel.

I videoen over ser du Alexis Javier bruke sin Switch Lite kun to dager etter å ha gått til anskaffelse av denne, med en varig drift på høyre analogknapp. I et spill som Breath of the Wild er det riktignok venstrespaken som utgjør det verste irritasjonsmomentet, men at feilen er påvist allerede er ikke et særlig godt tegn.

Annonse


Det kan også være at Javier har vært ekstra uheldig og fått en defekt enhet, så vi følger nøye med og melder tilbake dersom det viser seg å bli et omfattende problem.

Er du fornøyd med din Switch Lite hittil?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse