appleiphone11
De dyreste Pro-modellene gjør det godt i USA. Det samme ser ut til å være situasjonen i Norge da iPhone 11 når kundene i løpet av tre virkedager, mens Pro-modellene tar to til tre uker.

Annonse


Slik er iPhone 11 og 11 Pro-salget

Analytiker Ming-Chi Kuo mener salget av de dyreste iPhone 11-modellene gjør det bedre enn fjorårets lansering.

De dyreste selger bedre enn i fjor i USA

11, 11 Pro og Pro Max-forhåndsbestillingene er visstnok bedre enn forventet, og, dette bør gjøre Apple ekstra glade: etterspørselen etter mer kostbare Pro-modellene er ekstra sterk i USA grunnet innbytte- og låne-ordninger. Det er usikkert om salget er sterkere i land uten slike tilbud da dette nok hjelper Apple en god del.

TF International Securities melder at 11 Pro og 11 Pro Max står for 55 prosent av forhåndsbestillingene – med andre ord er står iPhone 11 igjen med 45 prosent av forhåndsbestillingene i forkant av lanseringen fredag.

Kuos estimat for Xs og Xs Max i fjor var en fordeling på rundt 40 til 45 prosent.

Annonse


Slik er ventetiden i Norge

Om vi tar en titt på 11 Pro og Pro Max 64GB (uansett farge) i Apples norske nettbutikk, er leveringstiden to til tre uker for samtlige GB-modeller.

Sammenlign dette med iPhone 11 64GB (samme for alle farger), og den har leveringstid på tre virkedager for samtlige lagringskapasiteter.