iphone-dokument-lekkasje

Annonse


Apple-dokument avslører nye iPhone-modellnavn, lanseringsdato for iOS13 og nye iPad-enheter

Det som påstås å være et lekket dokument som er ment til bruk innad Apple går i detaljer på selskapets lanseringsfest denne høsten, hvor vi får innsyn i både navn på de nye modellene samt lanseringsdatoer for både programvare og nye iPad- og Apple Watch-modeller.

Ikke helt i samsvar

Dokumentet bærer tittelen “Apple Software Development Resources” og skulle i utgangspunktet brukes av Apple-ansatte så vel som selskapets ingeniørteam og andre viktige ledd i forsyningen. AppleInsider har tatt en grundig titt på dokumentet der det kommer frem at enkelte detaljer ikke er i samsvar med tidligere lekkasjer og rykter – naturligvis en god grunn til å ta innholdet med en klype salt.

Først kan det nevnes at dokumentet omtaler de tre nye iPhone-modellene som iPhone 11, iPhone 11 Pro og 11 Pro Max slik man tidligere har meldt.

Alle tre modellene er opplyst i dokumentet til å sendes ut til butikker med iOS 13.1.0 som standard ifølge AppleInsider.

Annonse
Her er lanseringsdatoene

Videre går det frem av dokumentet at lanseringsdatoen for de nye iPhone-modellene blir den 27. september, mens iOS 13 ellers blir tilgjengelig for andre brukere den 23. september. I dagene etter kan man forvente en sikkerhetsoppdatering.

Når det gjelder Apple Watch så ventes det fire nye modeller hvorpå alle disse presenteres den 10. september og med lanseringsdato som går i ett med de nye iPhone-enhetene. De nye klokkene har modellbetegnelsene A2156, A2157, A2092 og A2093, ifølge AppleInsider. Samtlige kommer med watchOS6 installert, og det ventes at watchOS6.1 blir tilgjengelig i oktober.

De nye iPad-modellene identifiseres ifølge AppleInsider som A2068 og A2198 – begge har forventet lanseringsdato i oktober, men det er uvisst hvorvidt Apple presenterer denne sammen med iPhone eller om det blir en separat annonsering for denne, slik vi så med tredjegenerasjon iPad Pro i 2018.

For macOS 10.15 Catalina så kan det være greit å merke seg en forventet offentlig lansering den 23. september sammen med iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 og tvOS 13.

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse