focal
Bynorth sine Focals-briller er allerede utstyrt med heads up display.

Annonse


Har funnet Apples fremtidsprodukt i iOS 13

MacRumors har fått tilgang til å titte i en intern iOS 13 testversjon kun ment for Apples utviklere. Det de lærte er veldig spennende.

AR-kode funnet i intern iOS 13 beta

For det har værsert rapporter om at Apples AR-hodesett er skrinlagt, men det stemmer ikke i det hele tatt skal vi tro iOS-kode som jo er langt mer troverdig enn en ryktesak da det er konkret og fersk kode.

En STARTester-app er nemlig funnet i OS-koden. Dette er en app som gjør det mulig å teste funksjonalitet på en iPhone uten selve hodesettet.

En les meg-tekstfil er også å finne. Den refererer til StarBoard, et systemgrensesnitt for stereo AR-apper. Samme fil refererer til maskinvare som enda ikke er avslørt, og kodenavnet er “Garta”.

Annonse
Forskjellige visninger i forhold til hva du gjør eller hvor du er?

Ved å undersøke iOS 13-koden nærmere, fant de også referanser til “StarBoard mode”, “views” og “scenes” og flere referanser til AR: “ARStarBoardViewController” og “ARStarBoardSceneManager”.

Ming Chi-Kuo og Bloombergs Apple ekspert Mark Gurman har tidligere uttalt at Apples AR-hodesett lanseres neste år og sistnevnte mener at Apples AR OS er døpt “rOS”.

Kanskje får vi en smakebit på hodesettet 10. september under Apples iPhone-pressekonferanse – sloganet deres denne gang er jo “By innovation only”.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse