cyberpunk2077
Muligens neste-års aller største spill, Cyberpunk 2077, lanseres i april.

Annonse


SLIK ER DET Å SPILLE: sikler du på Cyberpunk 2077 må du se dette

CD Project Red avslørte enda mer av Cyberpunk 2077, som lanseres 16. april neste år.

Mer gameplay!

Det er alltid spennende å se mer fra dette spillet, spesielt hvordan man faktisk spiller det – frem til nå har det vært mye snakk om grafikken og størrelsen til verdenen og heller lite om hvordan det faktisk føles å spille.

Det er ingen klasser i spillet; i stedet blir spillerkarakteren bedre på ting du gjør ofte. I klippet under kan du derfor se hvordan det er å spille en sterk karakter som er god i direktekamp, og en hackerspiller som foretrekker å manipulere teknologien i verdenen til egen fordel.

Se her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse