Pixel-4-google-ramme-lekkasje
Google har gitt en del sniktitter av de kommende Pixel-modellene, men lekkasjene ser ut til å ingen ende ta.

Annonse


Pixel 4 lekket igjen, men er rammene så tynne som vi trodde?

Det har ikke latt seg mangle på Pixel 4-lekkasjer. Vi har blant annet fått innsyn i at de nye modellene får en ny kamerasensor, at skjermene kommer med bildefrekvens på 90Hz og nylig at den øvre rammen av telefonen får en lengre utforming for å få plass til ny sensorteknologi og samtidig unngå den såkalte “busslommen” eller en variant av denne.

Tjukkere ramme enn antatt

Den ferskeste lekkasjen av dem alle er fullstendig i samsvar med de foregående lekkasjene slik at vi føler oss ganske sikre på at vi vet hva som vises frem av Google når de endelig avduker telefonen.

Likevel viser bildene også telefonen fra litt mer relaterbare vinkler og bekrefter samtidig at selskapet går vekk fra den todelte fargeutformingen som har preget de siste modellene deres.

XDA-Developers skal ha fått tak i bildene som først ble delt i en liten gruppe på Telegram, sannsynligvis ment for intern bruk.

Den øvre rammen er altså ikke så tynn som man håpet på, og betraktelig større enn den nedre. Dette er nok for å romme de nødvendige sensorene for hva enn Google har på lager, noe vi forventer å høre fra dem om ikke så lang tid.

Annonse


Flere medier har spekultert i at hovedkameraet får en tolv megapikslers RGB-sensor med og en sekundær som er 16 megapiksler av telefoto-typen.

Foretrekker du “busslomme”-løsningen fra Pixel 3 og 3 XL, eller den utvidede rammen på Pixel 4?

Kilde:
The Verge

Annonse