porsche-taycan-test
Porsche kjørte på med en solid margin når det gjelder å overgå verdensrekorden på 2781 kilometer, men det lå andre forutsetninger til grunn.

Annonse


Kjørte 3425 kilometer i Porsche Taycan på 24 timer

I dag omtalte vi Porsches kommende Taycan og partnerskapet selskapet har inngått om å være ha den første bilen på markedet med innebygget Apple Music.

Husker du “TeslaBjørn” sin verdensrekord?

Nå kommer det frem en detalj som gir et innblikk i hvordan bilen presterer der det kanskje er viktigst: i selve kjøringen. Den tyske bilprodusenten deler nå resultatet av en 24-timers utholdenhetstest der de kjører hele 3425 kilometer med en før-produksjonsenhet av den ettertraktede bilen.

Det vekker sannsynligvis for mange assosiasjoner med sommerens vellykkede verdensrekordforsøk av “TeslaBjørn”. Bjørn Nyland satte i juli verdensrekord da han kjørte 2781 kilometer på 24 timer. Forskjellen i de to testene er imidlertid store, der Bjørn Nyland med Tesla Model 3 brukte offentlige veier og uten å benytte bilens maksimale ladekapasitet.

Porsche gjennomførte testen på en lukket bane og i hastigheter mellom 195 og 215 kilometer i timen.

Annonse
Høy ytelse over tid

Testen utgjør et ledd i Porsches satsing innen utholdenhet, der de bedyrer at den kommende elbilen deres i kontrast med andre biler i segmentet vil være i stand til å prestere på et høyt nivå over lengre tid.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse