nvidia-rtx-super-amd-ray-tracing
Nvidia-sjefen nevner ikke AMD spesifikt, men det er ingen hemmelighet at de ikke har på plass teknologi for ray-tracing i produktene sine for øyeblikket.

Annonse


Sender stikk mot rivalen: – Sinnsykt å kjøpe en GPU uten ray-tracing i 2019

Under en regnskapsrapportering foran aksjonærer holdt Nvidia en spørsmålsrunde der Nvidia-sjefen Jensen Huang rett og slett fortalte det han tenker om å kjøpe et skjermkort i 2019 som ikke har støtte for ray-tracing – sinnsykt!

SUPER-serien er kommet for å bli

Uttalelsen kom i forbindelse med at man diskuterte fordeler ved ray-tracing der Huang impliserte at det ikke er et særlig klokt valg å gå til anskaffelse av et nytt skjermkort uten slik teknologi i 2019. Han understreket spesifikt at det stadig vil lanseres nytt innhold med ray-tracing, og at SUPER-serien med skjermkort fra selskapet er ganske bra posisjonert for hele det kommende året med tanke på ytelsen og dessuten maskinvaren som legger opp til sttøte for ray-tracing.

Huang sitt utsagn er dessuten mer eller mindre en bekreftelse på at SUPER-skjermkortene er her for å bli – i det minste ut dette året, og sannsynligvis vil det sette sitt preg på året som kommer.

AMD introduserer ray-tracing senest neste år

Uttalelsen til Huang er naturligvis et lite stikk mot AMD enten det var intensjonen eller ei. Sistnevnte brikkeprodusent har hittil ikke introdusert ray-tracing til forbrukerskjermkort, men det er ventet å endre seg senest neste år når Xbox Scarlett og PlayStation 5 lanseres – begge spådd til å ha AMD-skjermkort og med raytracing-egenskaper.

Annonse
For øvrig kunne Nvidia under aksjonærmøtet melde om økt etterspørsel etter skjermkort med ray-tracing i kvartalet som var. Etterspørselen legger dype spor i resultatet som viser en 27 prosents økning i gamingsektoren alene, der de tjente 1,3 milliarder dollar i årets andre kvartal.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse