samsung-galaxy-note-10-kamera-test
I de anerkjente DxOMark-testene kommer Samsung Galaxy Note 10+ best ut.

Annonse


Samsung Galaxy Note 10+ kommer best ut i kameratest

I dag har Samsung gått ut med en pressemelding der Galaxy Note 10+ 5G kommer ut med de høyeste DxOMark-scorene for kameratest hittil. Galaxy Note 10+ 5G som har identisk kameraoppsett som man finner i den norske 4G-varianten, kommer best ut i både fotografering med front- og baksidekamera i tillegg videoopptak.

Troner øverst

Det er imponerende resultater som vitner om at Samsung ikke spøker rundt når de sier de har fått på plass proffkamera i deres nyeste flaggskip.

For baksidens kameraer oppnådde Galaxy Note 10+ 113 poeng totalt mens telefonen klarte 99 poeng for det frontpekende kameraet, denne gangen plassert sentralt og på en karakteristisk måte som definerer Infinity-O-skjermene. Disse tallene plasserer telefonen øverst på DxOMark sine tester til dags dato, der den passerer lillebror Galaxy S10 samt Huawei P30 Pro med ett poeng hver.

Testen for kameraoppsettet på baksiden.
Mobilens frontkamera.

Poengsummen på 113 er resultatet av prestasjonen innen både fotografering og videoopptak med hovedkameraet som endte på henholdsvis 118 og 101.

Annonse
Samsung har imponerende resultater å vise til, men skal vi tro ryktene så er det kun knapt noen få måneder de vil regjere før Mate 30 Pro kommer på banen og tar tilbake tronen. For om ryktene er noe å gå ut fra så vil Huaweis fysisk større kamerasensorer gjøre en betydelig forskjell i sammenligningen mellom de to.

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse