Galaxy-Note-10-render
Ice Universe påpeker at kamerasensorene i Mate 30 Pro fra Huawei er betraktelig større enn det man finner i Samsung Galaxy Note 10.

Annonse


– Ingen sjans for at Note 10 slår Mate 30 Pro-kameraet

Telefongigantene Samsung og Huawei er ventet å lansere hvert sitt flaggskip det kommende halvåret, og ifølge en velkjent tipser så skal kinesiske Huawei være et stykke foran i kampen som dreier seg om å ha de beste kamerakomponentene.

Kommer med fysisk større sensorer

Mens begge ifølge rykter og lekkasjer skal ha et firedelt kameraoppsett så kommer Mate 30 Pro bedre ut ifølge Ice Universe, stort sett på grunn av at Huawei bruker større sensorer enn Samsung i utformingen av telefonens kamerasystem.

Mate 30 Pro skal ifølge ryktene komme med en 40MP hovedsensor med RYYB-fargefilter, 40MP ultrabred sensor samt telefoto- og ToF-sensor. Ifølge Ice Universe blir de to sensorene på 40 megapiksler hver henholdsvis 1/1,7-tommer og 1/1,55-tommer store.

På den andre siden er det ventet at Samsung Galaxy Note 10+ kommer med en hovedsensor på 12MP, 16MP ultrabred-sensor og 12MP telefoto i tillegg en ToF-sensor slik vi har skrevet om tidligere. Hovedsensoren er antatt å være i størrelse 1/2,55-tommer, og siden en større sensor kan ta inn mer lys så gir Android-tipseren uttrykk for at Mate 30 Pro enkelt kommer seirende ut blant de to telefonene innen fotografering.

Annonse


Når det er sagt så er mye opp til programvaren som er benyttet og hvordan de to selskapene optimaliserer denne til å produsere de beste bildene en kan få, gitt maskinvaren man har til rådighet. Heldigvis skal Samsung etter planen lansere sitt nye flaggskip imorgen under Unpacked-arrangementet i New York, slik at vi ikke må vente særlig lenge for å finne ut av hvordan kameraet tar seg ut, og om lekkasjene hittil har vært korrekte.

Hvilken mobil tror du tar de beste bildene – Galaxy Note 10 eller Mate 30 Pro?

Kilde:
Wccftech

Annonse