apex-legends-solo
Etter lang tids venting kan du endelig spille solomodus på Apex Legends. Det varer for ørvig kun noen uker før det sannsynligvis forsvinner, så gi det en sjanse før det er for sent.

Annonse


Nå trenger du virkelig ikke venner – solomodus er tilgjengelig!

Forrige uke skrev vi at Respawn Entertainment hintet til et svært etterlengtet solomodus til Battle Royale-spillet deres Apex Legends. Detaljene var den gang ikke kjent, men nå avslører EA og utviklerne det vi trengte å vite om Iron Crown Collection.

Deg mot 59 andre spillere

Det braker løs allerede fra og med i dag den 13. august til 27. august. I tillegg til Solo Mode vil du oppdage endringer til kartet, nye skins og flere ting du kan låse opp i takt med progresjonen din. Det var usikkerhet knyttet til hvorvidt antallet spillere per lobby kommer til å reduseres i solomodusen men EA bekrefter at man fremdeles vil forholde seg til 59 andre spillere.

Mellom 16. og 18. august vil det dessuten avholdes et dobbel-XP-event der du vil belønnes med det dobbelte dersom du plasseres i topp fem under kampene dine. Dobbel-XP vil påvirke både brukernivået- og battlepass-nivået ditt om du har aktivert dette.

Oppdater spillet ditt nå

Av de nye kartelementene det er prat om så omtales Octane’s Town Takeover vest for Skull Town. Her finner du en karakteristisk hoppeplattform, stuntramper og diverse annet i anledning Iron Crown Collection.

Oppdater Apex Legends nå for å oppleve den nye storoppdateringen. Alternativt kan du laste ned spillet gratis på PS4, PC og Xbox One om du hittil ikke har gitt det en sjanse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse