modern-warfare-konsoll-mus-tastatur-ps4-xbox
PS4-spillere kan bruke mus og tastatur når de spiller nye Call of Duty.

Annonse


Kommer med støtte for mus og tastatur, også på PS4

Fra før er det kjent at Call of Duty: Modern Warfare tillater full kryssplattform mellom PC, Playstation og Xbox for første gang i et Activision-spill, og i selskap med veldig få andre AAA-spill. Dette er stort sett alle glade for, men likevel har det ført til bekymringer rundt balanseringen av spillmekanismen når enkelte har tilgang til mus og tastatur konsollspillere må lene seg på bruk av kontroll.

Ingenting å bekymre seg for

For Xbox One-spillere har dette ikke vært noe problem ettersom Microsoft aktiverte full støtte for mus og tastatur til bruk på tvers av hele systemet.

PlayStation-spillere derimot har hatt en større frykt som nå ikke trenger å vær der: designdirektøren i Infinity Ward, Joe Cecot, bekrefter på den offisielle Playstation-bloggen at PS4-spillere vil få den sammen muligheten som rivalens spillkonsoll til å bruke tastatur og mus når man spiller nye Modern Warfare.

Bekreftelsen betyr at det meste er klart for input-basert matchmaking, slik at enkelte ikke oppnår en urettferdig fordel over andre. Kontrollspillere blir satt opp mot andre kontrollspillere, og det tilsvarende for de som bruker tastatur og mus.

Annonse


Call of Duty: Modern Warfare lanseres den 25. oktober på PC, PS4 og Xbox One.

Kilde:
Wccftech

Annonse