windows-10-lyd-feil
Microsoft er kjapt ute med en oppdatering for å rette feilene fra hovedoppdateringen.

Annonse


Fikk du lydproblemer av maioppdateringen til Windows 10? Slik fikser du det

Maioppdateringen til Windows 10 plages av en irriterende lydfeil på enkelte PC-er, men heldigvis har Microsoft vært kjapt ute med å rette både denne og en haug andre problemer med en fersk, kumulativ oppdatering.

Ikke nevnt i listen med feilrettinger

KB4505903 kommer nemlig med en rekke feilrettinger der rettingen av lydproblemet kanskje er sentralt, men av en eller annen grunn ikke er listet opp av Microsoft. Pete Brown i Microsoft har tatt til Twitter for å dokumentere feilrettingen:

Feilen skal ha blitt forårsaket av ukontrollert forekomst av DPC (Deferred Procedure Call) som forstyrret avspilling av audio, naturligvis med frustrerende resultater.

Annonse
Andre feilrettinger

Andre feilrettinger skal blant annet inkludere en som gjorde at Windows Hello ikke ville fungere etter omstart av PC-en samt dårlig fargefremvisning med 10-bits skjerm. Enkelte opplevde også at det ikke gikk an å justere lysstyrken på skjermen etter dvale, noe som har blitt rettet opp i KB4505903.

Den kumulative oppdateringen leveres gjennom en vanlig Windows-oppdatering. Alternativt kan du installere denne manuelt her

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse