iPhone Kuo
Samtlige av neste års nye iPhone-modeller får 5G, tror kjent Apple-analytiker.

Annonse


Kuo: Alle nye iPhone-modeller får 5G i 2020

Når iPhone 12 (eller hva navnet nå enn blir) lanseres neste år, kan forbrukerne vente seg 5G-støtte i samtlige modeller.

Det hevder Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, som skriver dette i et notat til investorer. MacRumors har fått tak i dette notatet.

Les også: Apple kjøper Intels modemavdeling for 8,6 milliarder kroner

iPhone må konkurrere mot billigere 5G-telefoner

Opprinnelig hevdet Kuo at to av de neste års tre nye modeller får 5G, men nå har han endret sine spådommer. For å kunne konkurrere med rimeligere Android-enheter som har 5G, kommer også Apple til å inkludere et 5G-modem i sin rimeligste modell.

Annonse
«Vi tror nå at alle tre 2H20 iPhone-modeller får støtte for 5G av følgende grunner. 1: Apple har flere ressurser for utviklingen av 5G-iPhone etter oppkjøpet av Intels modemvirksomhet. 2: Vi forventer at prisen på 5G Android-enheter vil senkes til 249 – 349 dollar i 2H20. Derfor vil alle iPhone-modeller, som vil bli solgt for høyere priser, måtte få støtte for 5G for å vinne flere subsidier fra mobiloperatører og fra kundenes kjøpsintensjon. 3: Akselerasjonen av 5G-utviklingen kan hjelpe Apple sitt AR-økosystem».

Hvor avgjørende er 5G for deg når neste telefon skal kjøpes?

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse