macbookpro
Apples nye MacBook Pro 16 med langt bedre ytelse og nytt design, lanseres i oktober ifølge nye rykter. Kommer den i svart som iMac Pro?

Annonse


Helt nye MacBook Pro 16 kan komme til å koste over 30 000 kroner og iPhone 11 får ikke USB C

Vi er som alle andre lei av å spørre om når iPhone utstyres med USB C.

Lightning-markedet er gigantisk

Men nå som det igjen lekker informasjon fra personer med kunnskap til enten utviklingen eller produksjonen, er dette informasjon som igjen peker i retning på at ei heller iPhone 11 får USB C-tilkobling, en forbedring som har blitt forespurt i og ryktet i mange år allerede.

Tør rett og slett Apple ikke skifte i frykt for å tukle med det gigantiske økosystemet med tredjeparts Lightning-produkter?

Tre modeller med A13

Samtlige av de tre nye modellene får Apples nye A13-brikke, og akkurat som i fjor med Xr, får den rimeligste modellen ikke OLED men LCD-panel.

9to5mac refererer til mobilene som “iPhone 11” så det er mulig Apple går bort fra romersk telleteknikk.

Annonse
En ny taptisk motor er også på plass og refereres internt til av Apple som “leap haptics“, hva nå enn det er. 3D Touch slik vi kjenner funksjonen i dag, er visstnok luket bort.

Kamera-forbedringer

De to modellene som tar over for Xs og Xs Max får et ekstra kamera for bredvinkel-støtte. Frontkameraet oppgraderes også, og slowmotion 120FPS blir å finne.

iPhone 11 blir seende ut som bildene vi har sett basert på lekkede tekniske tegninger.

Smart Frame er en ny funksjon som også tar bilder av det som er utenfor området man sikter på når man tar bilder eller video, for muligheten til å redigere frem et enda bedre resultatet i ettertid.

Den ekstra bildeinformasjonen slettes automatisk etter en angitt tid av personvernhensyn.

MacBook Pro 16

Så var det Apples helt nye MacBook Pro, da. Det nyeste om denne, som visstnok kommer i oktober, er at den blir priset fra 3000 dollar. Ja, du leste riktig; det blir nok over 30 000 kroner for maskinen i Norge.

Samme måned ventes det også oppgraderinger av nåværende Pro- og Air-maskiner.

Det ser for øvrig ut som vi kan glemme OLED, da den visstnok utstyres med et LCD-panel på 3072 x 1920 – opp fra 2880 x 1800 i dagens Pro 15″-modell.

Grunnet prisen skal Apple promotere produktet for proff-brukere som trenger en mellomting mellom iMac og iMac Pro i ren ytelse

For de av dere som ikke liker tastaturet på den nåværende Pro- og Air-generasjonen, så ventes det et nytt tastatur med “saksetaster” i høst.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse