manelanding-time-magazine-ar-5d31d4a4332e1
For 50-årsjubileet har Time satt sammen en AR-opplevelse for månelandingen.

Annonse


– Den mest realistiske AR-gjengivelsen av månelandingen noensinne

Time har gått sammen med Google for å gi et bidrag i anledning Apollo 11 sitt 50-årsjubileum gjennom AR-opplevelse som skal ta deg med på reisen – i hvert fall den delen som omfatter selve landingen på månens overflate.

Tilbyr hele opplevelsen

Magasinet har introdusert en utvidelse til Time Immersive-applikasjonen for iOS som gir deg hele opplevelsen forbundet med landing, inkludert audio og hele pakka der du er godt festa til månens overflate og kan se selveste Neil Armstrong plante det amerikanske flagget. Om du er en ivrig Android-astronaut så må du belage deg på å vente en liten stund til.

De skryter dessuten på seg å ha skapt den hittil mest nøyaktige 3D-gjenskapelsen av landingen, der romfartøyets flygebane er bestemt ut fra NASA-data. Selve månens struktur og detaljer skal ha blitt kartlagt ganske nøye ut fra bilder, og Armstrongs drakt er gjenskapt direkte fra Smithsonian-museet.

Annonse
Du kan raskt teste applikasjonen selv ved å laste ned Time Immersive på App Store, men vær oppmerksom på at mobiltelefonen din kan bli svært opphetet etter noen minutter.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse