Galaxy-Note-10-render

Annonse


Mister en funksjon som var viktig i Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 10 er et av ryktebørsens heteste temaer om dagen – ikke rart, men tanke på at den ettertraktede phablet-modellen lanseres om ikke så lenge. Samsung har satt lanseringsdatoen til 7. august i New York, under et Unpacked-arrangement.

Fjerner puls- og blodtrykksmåler

Den sørkoreanske giganten har i den anledningen foretatt en rekke endringer som i overvekt er positive og som skiller den kommende modellen fra den foregående varianten i Note-serien, men det hindrer ikke selskapet i å pensjonere en funksjon enkelte kanskje har blitt glad i.

Ifølge Ice Universe fjernes nemlig sensoren for måling av puls og blodtrykk fullstendig, slik at brukeren ikke lenger kan bruke telefonen for å monitorere slike tall. Grunnen til dette skal visstnok delvis være at Note 10 og Note 10 Pro (eller Plus, vi får se) ikke har en fysisk fingeravtrykkleser slik ryktene skal ha hatt det til en stund.

Galaxy S10 kan være en god erstatter

Ingen av de kommende Note-variantene vil altså være utstyrt med sensor for å måle blodtrykk eller puls ifølge Ice Universe. Han har som regel rett i spådommene sine så tett inn på lanseringer, så det kan være greit å forholde seg til informasjonen inntil videre. For deg som absolutt må ha puls- og blodtrykkmåler kan det være greit å vurdere Galaxy S10 eller S10 Plus som hadde den aktuelle sensoren.

Annonse
Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse