Samsung rullbar skjerm
Ifølge ferske rykter jobber Sony med en telefon/nettbrett som har en rullbar skjerm. NB: Skjermen på dette bildet stammer fra Samsung. Sonys enhet forventes å få en lignende funksjonalitet, bortsett fra at skjermen produseres av LG.

Annonse


Sony jobber med rullbart 5G-nettbrett – kan komme i 2019

Samsung har Galaxy Fold og Huawei har Mate X. Oppo, Xiaomi og Microsoft jobber også med brettbare enheter. Men snart har Sony også en enhet med en helt spesiell formfaktor. I hvert fall hvis vi skal tro de ferskeste ryktene.

Skjermteknologi fra LG

Sony skal visstnok jobbe med et nettbrett som har en rullbar skjerm. Selve teknologien er ikke ny i seg selv – vi har for eksempel sett LG og Samsung vise frem rullbare skjermer før – men Sony skal altså ha en konkret enhet på arbeidsbordet. Og skjermen skal komme nettopp fra LG.

Max J (Twitter-brukeren @Samsung_News_) mener å vite at protypen har følgende spesifikasjoner:

  • Qualcomm Snapdragon 855
  • X50 5G-modem
  • Batteri: 3220mAh
  • LG Display
  • Nautilus Design
  • 10 x Zoom-kamera

Annonse
Lanseres i år eller 2020

Som SlashGear påpeker er @Samsung_News_ mest kjent for å ta for seg Samsung-relaterte lekkasjer. Denne gangen er det altså snakk om et Sony-rykte. Det er uansett vanskelig å bedømme troverdigheten – som alltid må rykter tas med en klype salt.

Det mest interessante er at 2019 pekes på som et potensielt lanseringstidspunkt. Max J hevder at telefonen kommer enten sent i desember i år eller i begynnelsen av 2020.

Med tanke på spesifikasjonene (5G og dyr skjermteknologi, blant annet) kan vi nok forvente oss en enhet i det øvre prissjiktet.

Er rullbare skjermer fremtiden?

Kilde:
SlashGear / Samsung_News_

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse