bixby-marketplace
Bixby marketplace blir nå en ting for Samsung-brukere.

Annonse


Denne Bixby-nyheten gikk oss hus forbi med all oppstyret rundt Galaxy Note 10

Midt under all oppstyret med det som var av Samsung-nyheter rundt Galaxy Fold og Galaxy Note 10 så gikk vi glipp av en høyst relevant Bixby-nyhet som innebærer at Samsung nå lanserer en hel butikk for den digitale assistenten som skal gjøre den mer praktisk i bruk, og i det hele tatt en større konkurrent til rivalenes alternativer.

Hent så mange “kapsler” du vil

Bixby marketplace finner man det vi inntil videre oversetter til Bixby-kapsler (direkte fra Bixby capsules) i påvente av at vi kommer på noe bedre. Bixby-kapsler tilsvarer Alexa skills om du har vært borti dette, noe som gir lettere tilgang til utvalgte funksjoner i applikasjoner ved hjelp av stemmen din.

Fra før av finnes altså muligheter for å bruke Bixby til å raskt hente opp en funksjon i tredjepartsapper, men med marketplace gjør Samsung det enklere å bla gjennom ulike kategorier slik at du kan finne fram til relevante funksjoner du ikke hadde tenkt på selv.

Annonse
Ønsker å gjøre Bixby mer populært

Eksempelvis kan du innstille Bixby til å foretrekke Uber fremfor Lyft når du spør om skyss til destinasjonen din. En rekke andre populære tredjepartsapper er inkludert og gir flere muligheter for raske stemmekommandoer, enten det skal være til Spotify, Yelp, Youtube eller Google Maps for eksempel.

Med lansering av Bixby marketplace ønsker det sørkoreanske selskapet å få flere utviklere til å bryne seg på mulighetene forbundet med stemmeassistenten deres, som de for øvrig har flere planer for senere i år, under årets utviklerkonferanse i California.

Skal du bruke Bixby mer med introduksjon av marketplace?

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse