samsung-smartthings-norge
SmartThings fra Samsung er nå tilgjengelig i Norge.

Annonse


Endelig lansert i Norge: Samsung introduserer SmartThings til det norske markedet

Om du har ventet på at Samsung sin rekke med SmartThings-produkter skal gjøre sitt inntog på det norske markedet så trenger du ikke vente lengre – i en pressemelding annonserer selskapet at produktene nå er tilgjengelige i Norge.

Enkelt å installere

SmartThings omtales som et åpent økosystem som bygger på nye Smart Hub V3 der en kan koble seg til både selskapets egne produkter så vel som tusenvis av andre smartprodukter fra andre produsenter.

Det opplyses i pressemeldingen om at Smart Hub V3 er enkel å installere og at den kan kobles opp mot Samsung produkter – telefoner, tablets, hvitevarer, smart-TV, lydanlegg, varme og belysning. Alle disse produktene kan styres og automatiseres gjennom en tilhørende applikasjon, gitt at man har de smarte sensorene og adapterene i SmartThings-serien.

Støtte for Zigbee og Z-Wave

– Med SmartThings vil vi forenkle folks hverdag, hjelpe de med å spare tid og energi, og bidra til et tryggere og mer bærekraftig liv. Jeg bruker SmartThings blant annet for å varme opp hytta før jeg kommer dit. En bra start for å komme i gang er å åpne SmartThings-appen og se hvor mange smarte produkter som allerede finnes hjemme hos deg. Mange har nok flere smarte produkter enn de tror, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager hos Samsung Norge.

Annonse


Nye Smart Hub V3 har ifølge Samsung støtte for både Zigbee og Z-Wave slik at de fleste smartprodukter omfattes av SmartThings. Om sikkerheten så forteller selskapet at brukeren alltid kan føle seg trygg med SmartThings ettersom produktene som kobles til Smart Hub gjør dette via Zigbee eller Z-Wave og følger de sikkerhetsstandardene som er satt av Zigbee Alliance og Z-Wave Alliance.

SmartThings og Smart Hub V3 er nå tilgjengelig på Samsungs nettsted samt norske butikker. Applikasjonen er tilgjengelig på både iOS og Android.

Kilde:
Samsung

Annonse