vivo-super-flashcharge-120w-4000mah-superlading-hurtig
Vi kan ikke kinesisk men på dette bildet skal Vivo antakelig skryte på seg at de lader et 4000mAh-batteri på 13 minutter.

Annonse


Ny ladeteknologi fyller 4000mAh-batteri på rekordtid

Den kinesiske hurtigladingskonkurransen fikk en ny aktør i natt når Vivo annonserte Super FlashCharge 120W.

Mange påstander – få bevis

Vivo påstår at teknologien deres lader bruker 13 minutter på å lade opp en mobil med batterikapasitet på 4000mAh, uten å gå i detaljer på hvordan teknologien fungerer, eller hvordan den skiller seg fra dagens teknologi ellers.

Det er produktsjefen i det kinesiske selskapet som sendte en video til Weibo der en telefon lades opp fra omkring ti prosent til 14 prosent på nesten 16 sekunder. Deres beste hittil som har vært tilgjengelig i en kommersielt tilgjengelig mobil er 44W-lading med iQOO-gamingtelefonen deres som er utstyrt med 4000mAh-batteri og som lades fullt på 45 minutter.

Vises frem neste uke

En habil konkurrent finnes i Xiaomi som i mars annonserte et 100W-system som ladet et tilsvarende batteri på 17 minutter, men denne teknologien har hittil ikke blitt anvendt i en salgsklar telefon. Mobiltelefonen som per dags dato kan kjøpes og som lades kjappest er Oppo sin Find X Lamborghini Edition som kommer med Super VOOC-lader, denne lader telefonens 3400mAh-batteri på 35 minutter.

Annonse
Det forventes at Vivo demonstrerer Super FlashCharge 120W og teknologien bak det under neste ukes MWX i Shanghai, der de også er ventet å lansere sin første 5G-enhet.

Sjekk monsteret fra Vivo – den har hverken knapper eller porter

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse