windows_terminal_logo
Windows Terminal får en splitter ny logo til å gå med selve tjenesteoverhalingen.

Annonse


Terminalen fikk en superoppgradering – da skulle dette bare mangle

Under årets Build-konferanse viste Microsoft frem nye Windows Terminal – en kjappere og mer moderne utforming av terminal-applikasjonen for Windows-brukere som også tar i bruk command-verktøy, verktøy som PowerShell og WSL.

Designforbedringer på hele linja

I dag avslørte selskapet også den nye logoen til applikasjonen som preges av den samme Fluent-tilnærmingen som vi har sett Microsoft implementere i større grad og på tvers av systemet og dets programmer det siste året. Den nye logoen ble presentert av Kayla Cinnamon i Microsoft på Twitter:

Et lite designproblem innad selskapet har vært relatert til manglende inkonsistens, noe de har løst på en god måte med nye Office-ikoner som stadig inntar nye plattformer, og andre applikasjoner som Your Phone, Publisher og Access som en etter en har fått en tilsvarende stil i de nye logoutformingene. De to sistnevnte er inntil videre kun gjeldende for insider-brukere.

Annonse


Nye Windows Terminal er for øyeblikket utelukkende tilgjengelig gjennom GitHub, slik at den nye logoen ikke blir særlig eksponert før neste år når Microsoft gjør den nye terminalen tilgjengelig i Microsoft Store.

Avduker Windows Terminal – nytt utviklerverktøy for Windows

Kilde:
MS PowerUser

Annonse