Samsung-Galaxy-Note-10-Pro
Samsung skal holde et Unpacked-arrangement i New York den 7. august, skal vi tro CNET og kildene deres.

Annonse


Nå vet vi når Samsung avslører Galaxy Note 10 – to nye modeller avsløres i august

Kilder tett inntil Samsung siteres på at lanseringen av Galaxy Note 10 vil finne sted i New York den første uken i august, ved samme arena der Note 9 ble lansert. En slik tidlig lansering gir det sørkoreanske selskapet en god start før Apple lanserer sine tre nye modeller senere i år.

Datoen kan endres

Nærmere bestemt er datoen satt til 7. august ifølge kildene til CNET, selv om denne datoen kan forskyves når vi nærmer oss august. Samsung kan uansett det å gjøre det bra på forskjellige markeder gjennom viktige oppgraderinger på S-rekken i Galaxy-telefonene, noe man ser for seg at de skal gjenskape i Note-serien.

Samsung-Galaxy-Note-10-og-Note-10-Pro
Samsung skal holde et Unpacked-arrangement i New York den 7. august, skal vi tro CNET og kildene deres.

Til forskjell fra Note9 så er det forventet at oppfølgeren kommer med slankere rammer og en forbedret penn, i tillegg til et firedelt kameraoppsett. Skjermen kan etter alt å dømme bli den største Samsung har laget i Note-familien noensinne, og takket være de tynnere rammene så er det fryktet at innmaten ikke blir betydelig annerledes fra forgjengeren i Note 9.

Den kraftigere Pro-utgaven av Note 10 derimot er ryktet til å komme utstyrt med Samsungs egne Exynos 9820 som igjen baseres på 7nm-prosessen – dette legger opp til bedre ytelse og mindre energiforbruk. For øvrig bør det påpekes at ryktene hittil skal ha det til at begge modellene mister den fysiske lydinngangen (3.5mm), men dette er ikke bekreftet for nå.

Annonse


Bekrefter dato på et senere tidspunkt

Man regner med at Samsung venter til vi kommer litt nærmere august før de annonserer nøyaktig når arrangementet vil finne sted, og at de på den måten sikrer at de nye enhetene fungerer plettfritt når de havner i kundenes hender.

Kunne du tenkt deg Note 10 eller hadde du gått for Pro-utgaven?

Kilde:
Wccftech

Annonse