Epic Games-sjefen: - Jeg forsøkte å stanse Fortnite
Daværende sjef i Epic Games var ikke særlig begeistret over det som da fantes i Fortnite-prosjektet.

Annonse


Epic Games-sjefen: – Jeg forsøkte å stanse Fortnite

Den forrige sjefen i Epic Games innrømmer i en samtale med Game Informer at han ville stanset Fortnite dersom han hadde forblitt i selskapet.

Oppfylte ikke krav

Rod Fergusson uttalte at spillet ikke ville ha stilt til hans krav for kvalitet i et spill, og at han faktisk forsøkte å ikke la det gå gjennom helt på tampen før han ble ferdig i selskapet, og hoppet over til The Coalition – selskapet som jobber med Gears of War 5.

Fergusson omtaler spillet i sin daværende form som mangelfullt – dette er altså da Fortnite fremdeles var på Save the World-stadiet sitt. Prosjektet hadde store utfordringer, mener den tidligere direktøren, med en klar oppfatning om at de på den tiden ikke burde ha brukt mer tid på det.

Glad på Epic sine vegne

Ikke mister han nattesøvnen sin over at han forlot selskapet før braksuksessen med spillet: Fergusson forteller at han er utrolig glad for Epic Games sin suksess. I tillegg gir han uttrykk for at folk ofte spør om han angrer på å forlate selskapet, hvorpå han svarer “nei” fordi det ikke hadde blitt noe av dersom han hadde holdt posisjonen sin i Epic Games.

Annonse


Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse