Se hva Apple har gjort med denne – større og med ny port, beholder prisen

Se hva Apple har gjort med denne - større og med ny port
Nye Ultrafine 4K er større og har en port ekstra.

Vi var skeptiske til om Apple skulle fortsette å ha med LG-skjermer å gjøre etter at de sluttet å selge Ultrafine 5K, men den ideen går vi nå vekk fra i det selskapet i det stille har begynt å selge en nyere versjon av Ultrafine 4K den samme dagen som de introduserte 2019-modellene av MacBook Pro.

Større skjerm og ekstra Thunderbolt-port

Den nye utgaven av Ultrafine 4K er interessant nok litt lavere oppløst men nå i større utforming: den har tatt hoppet fra 21.5-tommer til 23.7-tommer, og inkluderer nå to Thunderbolt 3-porter. Fremdeles finner man den til å være veldig lyssterk med 500cd/m2 og DCI-P3-fargestøtte.

Nye Ultrafine 4K kan også lade bærbare maskiner som ikke krever mer enn 85W med forsyning, og dessuten finnes tre vanlige USB-C-porter for annen bruk. Skjermen er tilgjengelig nå for samme pris som før, 7090 kroner.

Annonse

Egenprodusert storskjerm på vei?

For deg som ikke mettes av den lille økningen i skjermstørrelsen på den nye Ultrafine 4K-skjerm så bør du være oppmerksom de seneste spekulasjonene på denne fronten. Ryktene skal nemlig ha det til at Apple har en egenprodusert 31.6-tommer 6K-skjerm på vei for lansering en gang senere i 2019.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse