Budsjett-alternativet til AirPods er her: dette er Skullcandy Indy
Skullcandy Indy selges ganske rimelig.

Annonse


Budsjett-alternativet til AirPods er her: dette er Skullcandy Indy

Skullcandy har noe på lager for deg som liker hvordan Apple sine AirPods tar seg ut, men synes disse er for dyre. Deres nye, ekte trådløse ørepropper er svette- og støvbestandige samtidig som de ikke prises til særlig mer enn rundt 80 dollar, rundt 700 norske kroner.

Nå kan de endelig anbefales for trening

Skullcandy Indy ser solide ut og kommer i tillegg i svart utførelse til forskjell fra AirPods 2 – noe mange lot seg skuffe over da disse ble lansert for noen måneder tilbake.

Avsløringen av Skullcandy Indy kommer etter at selskapet i desember lanserte Push, sine første ekte ørepropper som den tiden hadde en annen utførelse, både i farge og fasong. Disse var heller ikke anbefalt for bruk under treningsøkter ettersom de ikke tålte svette.

16 timers batteritid

Ifølge Skullcandy leverer de nye øreproppene krystallklare lyder uten forvrenging og ujevnheter, i tillegg til at de utstyres med funksjonalitet der man kan gjøre diverse aktiviteter som volumjustering, telefon- og musikkhåndtering gjennom enkel touch-kontroll.

Annonse


Indy tilbyr fire timers batterikapasitet i selve proppene mens ladeboksen tilbyr ytterligere tolv timer med batteri, omtrent halvparten av det ladeboksen til Apple sine trådløse ørepropper gir.

Kommer i flere farger

For øyeblikket selges Skullcandy Indy utelukkende i svart, men flere medier forteller at de lanseres i flere farger senere i 2019. Tilgjengeligheten i Norge er vi usikre på, men vi oppdaterer så fort vi vet mer.

Skal du prøve Skullcandy sine nye ørepropper?

Kilde:
Tech Radar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse