Skullcandy Push kommer eksklusivt i denne fargen, og har lyttetid på seks timer sammenhengende, ytterligere seks timer dersom du bruker ladeboksen.

Annonse


Skullcandy har avslørt sine ekte trådløse propper

Hodetelefonselskapet Skullcandy har vist frem sine nye trådløse ørepropper: denne kalles Skullcandy Push og kommer i én farge – Pshycotropical Teal.

Knapper på sidene

De ekte trådløse øreproppene har en stor knapp på siden som styrer diverse ting som å svare anrop, skifte låt, aktivere stemmeassistent og justere lydnivået.

Når det gjelder batteri så har man blandede følelser om det som går fram av selskapets presentasjon: proppene skal gi seks timers lyttetid i tillegg til ytterligere seks timer når man setter dem tilbake i ladeboksen. Til sammenligning kan man på Apples AirPods høre på musikk i fem timer før man må lade de på nytt, men til gjengjeld lades den opp til ytterligere 24 timer.

Annonse


Ikke anbefalt til trening

Ladeboksen er ikke den minste vi har sett på markedet for trådløse ørepropper, og noe som kanskje er veldig underlig overfor veldig mange er at Skullcandy selv insisterer på at man ikke bruker disse proppene under treningsøkter ettersom de ikke er svette- eller vanntette.

De nye øreproppene vil til årsslutt selges eksklusivt hos Target i USA før de i 2019 ekspanderer til nye markeder. Prisen ligger på 130 amerikanske dollar, omkring 1100 kroner med dagens kurs.

Vurderer du å kjøpe Skullcandy Push dersom de kommer til Norge?

Kilde:
The Verge